Nieuws

Carnaval 2023 komt er aan!

CARNAVAL 2023 BIJ DE KANINEFAATEN STAAT OP HET PUNT LOS TE BARSTEN! MIS HET NIET!!! 

Met Lamme Frans als mega carnavalsartiest hadden de Kaninefaaten vorige week een geslaagde primeur in De Tijdelijke Schelft met het feest “2 weekies vooraf”. Nu maken de Kaninefaaten zich op voor een weergaloos laatste pre-carnavalsweekend. Daarna zal Kokkerhout ongetwijfeld helemaal opgewarmd zijn om 5 dagen lang te feesten in De Tijdelijke Schelft en Residentie, Café van der Geest!

Morgen vrijdag 10-2 tijdens de Carnavalsparty 15+ komen niemand minder dan De Bankzitters naar De Tijdelijke Schelft! Razend populair op social media kunnen deze gasten nu in het echt van dichtbij worden gezien. Ook benieuwd? Koop een kaartje en kom lekker meefeesten! 

Tijdens ’t Opwarmbal zaterdag 11-2 komt DE carnavalsensatie van 2022 optreden: Jan Biggel. Zijn hit “Ons moeder zeej nog” werd van Brabant tot Kokkerhout helemaal grijs gedraaid. Een andere rasechte carnavalsartiest Vieze Jack (al eerder opgetreden in Residentie, Café van der Geest) zal ongetwijfeld ook zorgen voor een super leuke avond!

Tijdens het carnavalsweekend komen weer de beste feest Dj’s optreden in De Tijdelijke Schelft! 111% feestgarantie! Al weer een aantal jaar is DJ Bas heer en meester op de zaterdagavond 18-2. Op zondagavond 19-2 tijdens de Jungle party is het de beurt aan een ander bekend gezicht tijdens het carnaval in de grootste feestschuur van Kokkerhout, DJ Patjoo!  En op maandagavond 20-2 tijdens de Pyjama party zal Party DJ W het gaspedaal vol indrukken om die laatste avond te knallen!

In de Residentie, Café van der Geest begint het carnaval traditiegetrouw op de vrijdag met het Wagenmakers Bal. Zaterdagavond is in deze locatie al uitverkocht, maar voor de andere avonden zijn nog kaarten te koop. Met zanger Alex (zondag 19-2) en het welbekende Cooldown café (maandag 20-2) weet je zeker dat carnaval 2023 geweldig wordt!

Zorg dat je erbij bent en mis geen minuut van wat nu al een legendarisch carnaval belooft te worden! Na 2 jaar stilstand mogen we eindelijk weer 5 dagen uit onze bol gaan! Mis het niet en koop je kaarten op tijd, want vol = vol! Kaarten zijn te koop in de Ticketshop op de website van de Kaninefaaten www.kaninefaaten.nl/ticketshop 

Terug naar overzicht