Nieuws

Reserveer vooraf je locker en hoe te betalen in De Tijdelijke Schelft

Bespaar tijd en maak het jezelf makkelijk door vooraf je locker te reserveren. Dit kan voor alle carnavalsfeesten dit seizoen in de Tijdelijke Schelft, met ingang van komend weekend (2 weekies vooraf en het Dansmariekefestival) t/m de carnaval 5-daagse.

Reserveren kan heel snel en eenvoudig via https://kaninefaaten.elockers.online/ 

Daar maak je een account aan en kan je aangeven voor welk event je een locker wil reserveren. Na betaling krijg je een lockernummer en pincode toegestuurd welke worden opgeslagen in je account. Tijdens het bezoek aan De Tijdelijke Schelft kan je dan direct doorlopen naar je locker en je spullen opbergen. 

Het betalen van de drankjes aan de bar werkt hetzelfde als tijdens 11-11, dus alles met de pin. Heb je contant geld op zak? Geen probleem, ook met contant geld kunnen bezoekers een betaalkaart kopen bij de kassa. Op de betaalkaart wordt duidelijker aangegeven op welke manier het saldo kan worden gecheckt met de QR code.

Tijdens carnaval is de pas de gehele carnaval geldig (incl. de twee weekenden voorafgaand aan het carnaval). Na de carnaval vervalt een eventueel openstaand tegoed en is de pas niet meer bruikbaar. Retourpinnen tijdens of na het carnaval is niet mogelijk. Anders dan tijdens 11-11 wordt er niet gewerkt met statiegeld op de bekers. Dus ook geen muntje als bezoekers binnenkomen.

Terug naar overzicht