Nieuws

Reserveer vooraf je locker

Tijdens de carnavalsevenementen in De Tijdelijke Schelft dienen de jassen in een locker opgeborgen te worden. Uitgezonderd de Jubel Party (12-15 jaar) en de Seniorenmiddag, alleen tijdens deze 2 evenementen is er wel een garderobe. 

De prijs van een locker is 5,80 euro (incl. 0,80 euro servicekosten). Een locker biedt ruimte voor 2 a 3 jassen, dus wees slim en deel je locker met 1 of 2 vrienden. 

Bespaar ook tijd en reserveer de locker vooraf. Dit kan heel snel en eenvoudig via https://kaninefaaten.elockers.online/ 

Daar maak je een account aan en kan je aangeven voor welk event je een locker wil reserveren. Na betaling krijg je een lockernummer en pincode toegestuurd welke worden opgeslagen in je account. Tijdens het bezoek aan De Tijdelijke Schelft kan je dan direct doorlopen naar je locker en je spullen opbergen. 

Het betalen van de drankjes aan de bar werkt hetzelfde als tijdens 11-11, dus alles met de pin. Ook hier uitzonderingen voor alleen de Jubel Party (pin en contant, geen muntjes) en de  Seniorenmiddag (muntjes).

Heb je contant geld op zak? Geen probleem, ook met contant geld kunnen bezoekers een betaalkaart kopen bij de kassa. Deze pas is geldig t/m 21-02-2023. Op de betaalkaart wordt duidelijk aangegeven op welke manier het saldo kan worden opgewaardeerd (en worden gecheckt) met de QR code.

Na het carnaval vervalt een eventueel openstaand tegoed en is de pas niet meer bruikbaar. Retourpinnen tijdens of na het carnaval is niet mogelijk. Anders dan tijdens 11-11 wordt er niet gewerkt met statiegeld op de bekers. Dus ook geen muntje als bezoekers binnenkomen.

Terug naar overzicht