Nieuws

Spektakel bij Boerenmatinee

Komt dat zien op zondag 22 januari! Nadat we 2 jaar het Boerenmatinee niet hebben kunnen vieren, zal er dit jaar een extra groot feest worden gevierd. Natuurlijk komen alle bekende onderdelen van de middag weer voorbij. Maar….

We gaan dit boeren carnavalsjaar in met een ware STUNT! Een echte ‘levensgevaarlijke’, adembenemende, fantastische, geweldige Boeren stuntshow!!! Een crossmotor stunt, het rad van avontuur, acrobatiek, je kunt het zo gek niet bedenken. Het is echt ongekend voor het carnaval en voor Noordwijkerhout in het algemeen. Dit mag je dus zeker niet missen!

Natuurlijk zal een ander (en tegelijk het echte) hoogtepunt van de middag weer worden gevormd door de bekendmaking van het nieuwe boerenpaar met hun getuigen. We hopen je daarom zeker te zien op 22 januari in Café van der Geest. De middag begint om 14.30 en om de stunts alle ruimte te geven gaan we lekker door tot 19.00 uur. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd inclusief alle kleine boertjes en boerinnetjes. Er is geen aparte ruimte voor ze, maar er wordt wel gezorgd voor vermaak, een zakje chips en een pakje drinken.

Terug naar overzicht