Nieuws

Aanmeld-alarm voor de optocht van Kokkerhout!

De hoogste tijd om je aan te melden voor de leukste carnavalsoptocht van boven de grote rivieren! De Kaninefaaten nodigen alle deelnemers uit om zich in te schrijven voor de grandioze optocht van Kokkerhout. Elk jaar weer een geweldig spektakelstuk! 

Prins Bacchus en Prinses Fiësta zullen op de prinsenwagen, samen met alle deelnemers, vanaf de Brink door de Kokkerhoutse straten rijden. We rijden naar De Tijdelijke Schelft om daar het carnaval te starten. Een leuker begin van het carnaval is er niet, dus doe allemaal mee op zaterdag 10 februari!

Aan alle deelnemers (dus ook groepen en individuelen) van de Grote Optocht vragen we om uiterlijk 2 februari het aanmeldingsformulier op deze site in te vullen (om te voorkomen dat je niet op het juryformulier komt te staan). Het aanmeldformulier vind je hier

Er zijn drie categorieën om aan deel te nemen: 1. Wagens, 2. Groepen en 3. Individuelen en paren. De wagens worden in de week voor de optocht gekeurd en op de dag zelf verzamelen we met alle deelnemers om 12.15uur op de Brink. De optocht start traditiegetrouw om 13.11uur.

Na afloop is er in De Tijdelijke Schelft de prijsuitreiking waar nog lekker nagepraat kan worden. Ook de carnavalvierders die van de optocht genoten hebben zijn van harte uitgenodigd om te kijken wie er dit jaar met de prijzen vandoor gaan! 

Terug naar overzicht