Babyfaaten

Het Prinsenpaar der Babyfaaten

PRINS MCQUEEN EN PRINSES SALLY

Hallo iedereen,

Wij zijn Robin de Graaf en Nina van Steijn. Wij zijn beiden 15 jaar en vinden het ontzettend leuk om carnaval te vieren. Als Babyfaat en Dansmarieke hebben wij samen al heel wat leuke carnavalsfeesten gehad. We zijn heel blij dat we dit carnavalsjaar als 57ste Prinsenpaar der Babyfaaten mogen meemaken.

Robin is de zoon van Marcel de Graaf en Corrien Ros. Hij heeft een oudere zus, Lieske. Robin zit op het Teylingen College KTS, hij zit in het 4e jaar en volgt de vakrichting Produceren, Installeren en Energie. Naast carnaval vieren houdt hij erg van mooie en snelle auto’s. Ook vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te karten.

Nina is de dochter van Dennis en Elles van Steijn. Zij heeft drie broertjes: Coen, Mats en Jeff. Nina zit op het Teylingen College Leeuwenhorst in 4 VWO. Haar passie is dansen. Dit doet ze bij dans- en balletschool Jorien Boot. En natuurlijk ook al een aantal jaren bij de junioren dansmariekes.

Tijdens het carnaval gaan wij door het leven als Prins McQueen en Prinses Sally. Deze namen komen voort uit de film Cars van Disney Pixar. Deze film gaat over de raceauto Bliksem McQueen. Aangezien snelle auto’s Robins passie zijn, was deze keuze snel gemaakt. In de film heeft McQueen een vriendinnetje, Sally.

Natuurlijk zouden wij dit jaar niets zijn zonder onze adjudanten: Jens Langeveld, Wesley van Basten, Thijs Bakker en Coen van Steijn (broertje van Nina). We gaan er samen met hen en alle andere Babyfaaten een geweldig carnavalsjaar van maken.

Alaaf!

Prins McQueen en Prinses Sally