Nieuws

Alternatief Elfde van de Elfde

Op de Elfde van de Elfde wordt traditioneel het nieuwe prinsenpaar van De Kaninefaaten bekend gemaakt. Echter vanwege het Covid-19 virus zal het huidige Prinsenpaar Prins ConfetSchie en Prinses Power! nog een jaar de scepter zwaaien. Zij konden deze bijzondere dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en, zoals wij hen hebben leren kennen in het afgelopen jaar, hadden voor de inwoners van Noordwijkerhout een leuke stunt bedacht.
Iedereen in Noordwijkerhout moest natuurlijk weten dat het carnavalsseizoen begonnen is. Om een ieder een hart onder de riem te steken, hebben zij alle kerkklokken om 23:11 uur laten luiden. Gevolgd door het carillon, welke de Noordwijkerhoutse wals speelde. Het prinsenpaar zong dit uit volle borst mee op het bordes van het gemeentehuis. Zij maakten daar tevens het thema van het komende carnavalsseizoen bekend, te weten: “Carnaval vier je altijd en overal!”
Ook hadden zij een open brief gericht aan de burgemeester. Hierin spraken zij niet alleen hun waardering voor haar uit, maar hebben zij ook aangegeven komende carnaval weer de sleutel van Kokkerhout bij haar te komen ophalen.
Want ondanks het Covid-19 virus zullen De Kaninefaaten ook dit jaar trachten voor alle inwoners iets met of rond de carnavalsdagen te organiseren. Het belooft toch weer een enerverend carnaval te worden, zoals we van De Kaninefaaten gewend zijn.

Terug naar overzicht