Nieuws

Bedankt!

Lieve mensen / beste carnavalsvierders,

Wat was dit voor ons een fantastisch jaar. Het begon allemaal met de bekendmaking op 11-11. Sinds die tijd vielen wij van de ene in de andere verbazing en verrassing. Zoveel leuke berichten en initiatieven.

Afgelopen carnaval zou de kers op de taart moeten worden, en dat werd het zeker!!!! Het bezoek aan de zieke inwoners, was het begin voor ons als prinsenpaar. Daarna volgden vele feesten: de seniorenmiddag, diverse feesten in de Schelft en onze Residentie Van Der Geest, Boerenbruiloft, Kroegentocht, deelname aan diverse optochten, met als hoogtepunt onze eigen optocht op zaterdag. Vele loopgroepen en wagens waren in het thema van ons als prinsenpaar. Wat waren we vereerd.

Traditioneel werd het carnaval afgesloten op dinsdagavond met het verbranden van het Konijn. Als je aan al die leuke en grote evenementen terugdenkt en je beseft dat er geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden dan reist er een gevoel van trots. Op onze verengingen, onze bezoekers en vooral op ons dorp Noordwijkerhout. Carnavallen doet je met en voor iedereen!

Iedereen enorm bedankt voor zijn of haar bijdrage, we zullen dit nooit vergeten!

Prins Blackjack en Prinses Red Velvet.

Terug naar overzicht