Nieuws

Carnavalspubquiz

Zondagmiddag stond in het teken van een heuse Online Carnavalspubquiz Waar we normaal gesproken in een afgeladen kroeg zouden staan op de Zondagmiddag van de carnaval, zat nu iedereen thuis in de Zoom. 
De meeste mensen verkleed en toch een beetje in de carnavalsstemming.De kaartjes voor de quiz vlogen de deur uit, dus we waren met 96 teams de 8 rondes met veelal carnavaleske vragen aan het beantwoorden gepresenteerd door Jeroen & Imca.
Hier had de jury (Maureen, Jan Willem, Kim & Wendy) nog een zware dobber aan, maar door de samenwerking van een fantastisch team van Nightforce & vrijwilligers kunnen we terug kijken op een geslaagde middag!
De winnaar van de pubquiz was Le Brie zij wonnen een gourmetstel, Electro World GEBRA met een gourmetvleesschaal Slagerij van Kampen voor 4 personen.
2e prijs ging naar Team Heen-en-weer, een Lunch voor 4 personen bij Brownies&downieS Noordwijkerhout 
3e prijs werd gewonnen door Haastnooit, een Amuse plank voor 4 personen van het Wapen van Noordwijkerhout 
De Poedelprijs ging naar Team Confetti.
De Alles (w)eters wonnen 4 orginele Pubquiz bierpullen voor de Leukste foto met 🧻 & 🥕
De 1e schattingsvraag werd gewonnen door Haastnooit. Ton bracht bij haar tijdens de uitzending een bon voor een schaal kaas/worst van Kaas & vers specialist Arthur Warmerdam, Valentijnstulpen van van den Berg Bloemensfeer & 2 flessen bubbels.
De 2e schattingsvraag werd gewonnen door De Alleskunners. Ton bracht hun een bon voor een bittergarnituur banden Koetiller, Valentijnstulpen van van den Berg Bloemensfeer & 2 flessen bubbels.
De 3e schattingsvraag werd gewonnen door Troost&co zij wonnen 4 schitterende bloemenboeketten van van den Berg Bloemensfeer & meer

Terug naar overzicht