Nieuws

De 53e Prins der Babyfaaten

Prins Simba’” en Prinses Nala

Hallo allemaal, mijn naam is Bastiaan Lut en samen met mijn prinses Rosalie Immerzeel zwaai ik dit seizoen de scepter over het Babyfaatenrijk als 53e Prins der Babyfaaten. 

Ik ben al weer de derde generatie die voor gaat als prins in de familie Lut. Mijn opa was in 1983 Prins der Kaninefaaten (Jan Fazant en zijn Marie). Mijn vader was in 1984 Prins der Babyfaaten (Willem Fazant) en vervolgens in 2011 Prins der Kaninefaaten.

Mijn prinses en ik vinden Disneyfilms helemaal geweldig en dan vooral de film ‘The Lion King’’. Deze film gaat over de jonge leeuw Simba, die samen met zijn vriendin Nala opgroeit tot heerser van alle dieren. Simba volgt, net als ik, zijn vader en zijn opa op, die beiden ook prins waren. Het feit dat ik de derde generatie ben, laat ik terugkomen in mijn prinsennaam.
Mijn prinses en ik gaan daarom dit seizoen de Babyfaaten voor in de polonaise als
Prins Simba’’’ (de derde) en Prinses Nala. 

Samen met onze vier adjudanten Niels Duivenvoorde, Kane Heemskerk, Bouwe van de Krol en Thijs Heemskerk hebben we er erg veel zin in. We gaan we er met alle Babyfaaten een heel mooi jaar van maken.

Terug naar overzicht