Nieuws

De 60e Prins der Kaninefaaten

Prins ConfetSchie

Patrick van Schie, 45 jaar, geboren in Noordwijk en eigenaar van Putman BV. Houdt van klussen, koken en Netflix kijken op de bank. Nadat hij 9 jaar een bestuursfunctie heeft vervuld bij de vereniging is hij nu alleen nog lid van de dansmariekecommissie waar al menig decor door zijn handen gemaakt is. Verder weet men hem te vinden voor diverse projecten zoals de onlangs gelanceerde digitale kaartverkoop. 

Prinses Power! 

Sabrina van den Burg (de Pirus) 39 jaar en werkzaam als managementassistente bij Curium-LUMC. Houdt van sporten, lachen en wandelen. Is geen lid van een commissie, maar draagt daar waar mogelijk haar steentje bij, onder andere bij de seniorenmiddag en de jassen bij de jeugdfeesten. 

Samen met hun kinderen Joey, Lara, Lynn en Luuk en de hulp van hun adjudanten Jan Aartman, Arjen Plug, Michiel Looijestijn, Barry Westdijk, Edwin Dobbe en Martijn van Eeden gaan ze er een gezellig, kleurrijk en krachtig carnaval van maken, waarbij de confetti rijkelijk aanwezig zal zijn en plezier  voorop staat!


Terug naar overzicht