Nieuws

DE HOOGSTE TIJD VOOR EEN FEESTJE!!! 11-11 DIT KEER IN LEEUWENHORST!!


De RIVM-richtlijnen voor evenementen zijn verruimd. Dat betekent dat carnavalsvereniging De Kaninefaaten klaar staat om haar gala-avond op de 11de van de 11de weer te organiseren. Vorig jaar organiseerden zij op 11 november een onlineavond. Een paar dagen later, op 14 november 2020 brandde ‘De Schelft’ af, dé locatie van vele carnavalsfeesten. Sindsdien wordt achter de schermen hard gewerkt en is er veel hulp ontvangen, om weer een mooi carnavalsjaar zoals vanouds neer te kunnen zetten. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers wordt er nu een groots 11-11 galafeest neergezet.
NH Leeuwenhorst
De gala-avond wordt georganiseerd in NH Leeuwenhorst aan de Langelaan in Noordwijkerhout. Een chique locatie waar de Kaninefaaten 1.200 gasten mogen ontvangen. De toegang is vanaf 18 jaar en daarvoor zijn kaarten te koop à € 15,-. Op social media en op de website van de Kaninefaaten (www.kaninefaaten.nl) volgt binnenkort meer informatie over de kaartverkoop. Naast een toegangskaartje moet iedere bezoeker, volgens de huidige richtlijnen, in het bezit zijn van een Corona-bewijs. NH Leeuwenhorst controleert alle bezoekers daarop bij de ingang.
Programma
De avond, die geheel in het teken staat van de prinsbekendmaking, wordt muzikaal omlijst door coverband Crazyhouse Collective. De junioren- en senioren dansmariekes vertonen in hun allernieuwste outfits hun garde en showdansen. Ook de Koetillers kunnen hun toeters en trommels weer eens goed laten horen. En niemand minder dan zangeres Samantha Steenwijk, zal op haar beurt ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.
Voor de jeugd wordt het een bijzonder jaar. De Babyfaaten gaan namelijk hun jubileumjaar (5 x 11) in en maken hun 55e Prins der Babyfaaten bekend. Dat zal ongetwijfeld gepaard gaan met een aantal fantastische jeugdfeesten.
Maar wie wordt de allerhoogste man der Kaninefaaten? Want het is de hoogste tijd om na twee jaar afscheid te nemen Prins ConfetSchie en Prinses Power! Ook tijdens het ‘Corona jaar’ waren zij met veel enthousiasme aanwezig bij de vele onlinebijeenkomsten. Het hoogtepunt van de avond zal, zoals het er nu naar uitziet, dit jaar om 22.11 uur, i.p.v. 23.11 uur plaatsvinden. Dan zal de 62e Prins der Kaninefaaten bekend worden. Kom daarom op tijd en mis niets van deze avond.
De avond moet, volgens de huidige richtlijnen, eerder eindigen. Daarom start deze gala-avond al om 19.30 uur. Maar we kijken natuurlijk uit naar verdere versoepelingen, zodat we kunnen feesten tot in de kleine uurtjes. Bent u erbij? Want het is weer tijd voor een feestje!

Terug naar overzicht