Nieuws

De ontvoerde boer (deel 3)

Boerenvrienden en vriendinnen, de Kaninefaaten vragen uw aandacht voor het volgende!

De dag van het boerenmatinee, van de Kaninefaaten , komt al snel dichterbij. Zondag 21 januari is het namelijk al zo ver. Om 14:30 uur start het boerenmatinee in de Residentie, Café van der Geest. Alles is in gereedheid gebracht voor weer een fantastische bekendmaking. Er is alleen een kink in de kabel gekomen. We zijn namelijk de boer kwijt. Wij hebben zoals je misschien, eerder hebt gelezen, al een tijd niets meer van onze boer(in) vernomen. Laat dit nu net een essentieel onderdeel zijn van deze middag en de boerenbruiloft. Gelukkig hebben wij hulp van de befaamde rechercheur De Cock en zijn kompaan Vledder gekregen.

Inmiddels loopt het onderzoek op volle snelheid en zijn de Cock dag en nacht bezig met zoeken naar aanwijzingen. Menig Noordwijkerhouter is in het dorp ondervraagd door de speurneuzen. Elke kei en steen in het dorp worden omgedraaid op zoek naar de Boer(in).

Bent u ook zo benieuwd naar de laatste bevindingen van De Cock en Vledder? Zouden deze twee mannen het mysterie van de ontvoerde boer(in) op tijd weten te ontrafelen? Kijk snel naar het onderstaande filmpje voor de laatste ontwikkelingen.

Daarnaast hebben we de heren, de Cock en Vledder, bereid gevonden om hun bevindingen over het onderzoek uit de doeken te doen tijdens het boerenmatinee.

Hierbij is iedereen dan ook uitgenodigd, van jong tot oud, om hierbij aanwezig te zijn.

Zorg dat je erbij bent op zondag 21 januari vanaf 14:30 uur in Café van der Geest, om te zien of het tot een goed einde zal komen en er toch nog een stralend boerenpaar op het podium zal verschijnen.

Terug naar overzicht