Nieuws

Heel Kokkerhout eet Boerenkool – Steeds meer BN-ers eten mee

Al tientallen jaren eten we met heel Kokkerhout op carnvalsmaandag boerenkool tijdens de Boerenbruiloft. Uiteraard krijgt deze traditie ook dit jaar een vervolg, maar wel even anders… 

Dit jaar helaas geen nieuw boerenpaar, maar we nodigen wel nogmaals heel Kokkerhout uit om tegelijk en thuis boerenkool te eten op carnavalsmaandag. 

Steeds meer oud-boeren en boerinnen en andere prominenten uit het dorp eten mee!! Dat kan niet anders dan een (b)oergezellige dag worden!!

Van 18 januari t/m 6 februari kun je een heerlijk boerenkoolpakket bestellen via www.kaninefaaten.nl/ticketshop/ 

Het pakket voor 2 personen kost 7 euro (excl. 0,35 transactiekosten) en bestaat uit aardappelen (van Groentehandel van Delft), spek, jus en natuurlijk boerenkool (van Broekhof Groenten en Fruit) en worst (van Slagerij van Kampen, Slagerij Koot en Slagerij Klein). Hierbij kies je je afhaaldag en van welke slager jij je worst wilt bestellen. Dit wordt dan ook je afhaaladres waar je pakket voor je klaar staat van 12 t/m 15 februari. Neem bij het afhalen de bevestigingsmail mee, die wordt door de slager gescand. 

Uiteraard hopen we op een grote en enthousiaste deelname en zien we er met z’n allen naar uit om deze prachtige traditie op deze manier in stand te houden! Dus zorg dat je erbij bent! 

Heel Kokkerhout eet boerenkool op 15 februari!

Terug naar overzicht