Nieuws

Het Carnavalsliedfestival in een nieuw jasje i.s.m. De Harpe Davids een heus Meezingfestijn!

Na het succesvolle samenwerkingsverband tussen de Harpe Davids met “ Maestro” en de Kaninefaaten met het Carnavalsliedfestival in 2019 , hebben deze verenigingen besloten dat dit naar meer smaakt! Want direct in het nieuwe jaar op zaterdag 11 januari 2020 komt er een geheel nieuwe mix tussen de Harpe Davids en de Kaninefaaten.

Op deze avond zal de Harpe Davids echte feest- en meezingnummers spelen met geweldige professionele zangers en zangeressen, waar eenieder onder het genot van een drankje lekker met mee kan zingen of swingen. Dit afgewisseld met oude vertrouwde, maar hopelijk ook veel nieuwe gezichten welke met een eigen geschreven tekst op één van de feestnummers de strijd aangaan om dé carnavals-hit van 2020 te scoren. En voor wie het durft…met een live orkest, namelijk de muzikale begeleiding van de Harpe Davids!

Dus grijp nu je kans en geef je op voor het Carnavalsliedfestival en zing met een geweldige, mooie, hilarische, grappige, leuke zelf geschreven tekst mee met de prachtige live muziek van de Harpe Davids. Opgeven kan tot uiterlijk 31 december via mailadres liedfestival@gmail.com.

Terug naar overzicht