Nieuws

KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!

Boeren Burgers en Buitenlui, 

Komt dat zien op zondag 22 januari! Nadat we 2 jaar het Boerenmatinee niet hebben kunnen vieren, zal er dit jaar een extra groot feest worden gevierd. Natuurlijk komen alle bekende onderdelen van de middag weer voorbij. Maar….

We gaan dit boeren carnavalsjaar in met een ware STUNT! Een echte ‘levensgevaarlijke’, adembenemende, fantastische, geweldige Boeren stuntshow!!! Denk groot, denk opvallend, denk Zwarte Cross, denk gekker dan gek. Het is echt ongekend voor het carnaval en voor Noordwijkerhout in het algemeen. Dit mag u dus zeker niet missen! 

We hopen jullie daarom zeker te zien op 22 januari in Café van der Geest. De middag begint om 14.30 en om de stunts alle ruimte te geven gaan we lekker door tot 19.00 uur. Natuurlijk zijn jullie allemaal uitgenodigd inclusief alle kleine boertjes en boerinnetjes. Er is geen aparte ruimte voor ze, maar we zullen wel zorgen voor vermaak, een zakje chips en een pakje drinken.Natuurlijk zal een ander (en tegelijk het echte) hoogtepunt van de middag weer worden gevormd door de bekendmaking van het nieuwe boerenpaar met hun getuigen. Tijdens het Boerenmatinee op zondag 22 januari maken zij zich bekend aan jullie allemaal. Wat zou het fantastisch zijn als jullie er allemaal bij kunnen zijn om hun geluk te delen. We hebben ook nu al zin in de stuntjes die ongetwijfeld na hun verloving in en om het dorp georganiseerd gaan worden. Wat zal er dit jaar bedacht worden? Ongetwijfeld wordt ook dit weer een mooie belevenis en zullen zij met elkaar aantonen dat ze het zeker waard zijn om het Boerenpaar te zijn van dit carnavalsseizoen.

En dan…. Het grote Boerenbruiloftsfeest op maandag 20 februari tijdens het carnaval! Dan mag het eindelijk gebeuren en zullen zij zich in hun allermooiste boeren-trouwkleding begeven naar Café Van der Geest waar ze met zoveel mogelijk Boeren en Boerinnen uit Kokkerhout verzamelen. Erna namelijk mogen zij elkaar dan eindelijk het ja-woord geven bij het Gemeentehuis waar de Prins ons onecht in de echt zal verbinden. En daarna in die geweldige bonte stoet naar die mooie en nieuwe De Tijdelijke Schelft waar we op 11 november al een fantastisch feest hebben kunnen vieren. Zorg dat je een kaartje hebt. 

Wat zal het weer een feestgedruis zijn in een bomvolle Hooischuur met van die heerlijke Boerenkool met Worst, gezellige polonaises en fantastische optredens. Ze zouden het 47e bruidspaar moeten vormen, maar door die rare carnaval van de vorige 2 jaren voelen Zij zich vereerd om het officiële 46e boerenpaar te vormen in de Carnavalsgeschiedenis van Kokkerhout. 

Nou je hebt het wel door…. Het wordt een middag om nooit te vergeten met een fantastisch boeren bruidspaar en een aantal geweldige stunts! KOMT DAT ZIEN!! KOMT DAT ZIEN!! Hopelijk zien we jullie dus allemaal bij het Boerenmatinee op zondag 22 januari om 14.30 en natuurlijk tijdens de Boerenbruiloft op maandag 20 februari om 12.00 uur in Café van der Geest en later die dag bij het Gemeentehuis. Als je pas kunt aansluiten bij het grote feest in De Tijdelijke Schelft zullen daar de deuren openen om 14.25. Tot dan!!

Terug naar overzicht