Nieuws

Meedoen in de grootste Carnavalsoptocht van boven de Grote Rivieren in Noordwijkerhout? Meld je snel aan!

De Kaninefaaten, nodigen bij monde van Prins ConfetSchie, iedereen weer uit om zich geheel gratis in te schrijven voor de grootste optocht voor boven de Rivieren. De woensdagavonden voor perforatoren hebben voldoende duurzame confetti opgeleverd om de optochten op 22 februari door te laten gaan. De burgemeester heeft de uitspraak van ConfetSchie gecontroleerd en een vergunning met voorwaarden voor de optocht afgegeven. Aan de deelnemers van de grote optocht op zaterdagmiddag 22 februari vragen we om het aanmeldingsformulier in te vullen. Dit aanmeldingsformulier is te vinden op onze website www.Kaninefaaten.nl onder de link: https://kaninefaaten.nl/optocht/grote-optocht/.

Er zijn drie categorieën om aan deel te nemen: 1. Wagens, 2. Groepen en 3. Individuelen en paren. Er is een reglement van toepassing! Meld je dus snel aan voor de grootste optocht van boven de rivieren en ontvang een startnummer. Zonder startnummer kan je helaas niet deelnemen. Om deel te nemen aan de mooiste en grootste optocht boven de rivieren in Noordwijkerhout is het belangrijk, dat iedereen zich uiterlijk op 15 februari opgeeft bij de optochtcommissie. Alle wagens worden in de week voor de optocht op hun technische staat gecontroleerd.

De Grote Optocht start om 13.11 uur op de Brink via de Herenweg langs het gemeentehuis. De tocht gaat op de Viaductweg toch weer onder het Viaduct door (Deelnemers: Niet vergeten te bukken, dit geldt ook voor het Konijn ). Houdt daarom rekening met de hoogte van je wagen.

Terug naar overzicht