Nieuws

Meilandjes weten nog niet of ze naar het Tonneprossen op 17 januari in de Residentie, Café Van der Geest komen

Op vrijdag 17 januari 2020 organiseert CV De Kaninefaaten het jaarlijks Tonneprossen in ”Residentie, Café van der Geest”. Het jaarlijkse theater, waar onze eigen standup-comedians ons weer de lachspiegel zullen voorhouden.

Onbekend is nog of de Meilandjes in de zaal of op het podium zullen staan. De Meilandjes zijn gelijk na de editie 2019, waarop de Buuf winnares werd, uitgenodigd. De senaat heeft voor het laatst in december via Facebook contact gehad met de familie. Toen liet men weten dat men nog hard aan het schrijven was aan een pros. Al met al blijft hun aanwezigheid nog even een mystery. Meerdere oud winnaars hebben al meegedeeld dat zij hun pros gereed hebben en dus mee gaan doen. Verder heeft Prins ConfetSchie laten weten dat hij de openingspros zal houden. Daarmee wordt een oude traditie in ere hersteld. Uit de Franse plaats Beynac is een mail ontvangen van een “invité mystère”. Deze afzender mailt dat hij buiten competitie mee zal doen.

Onduidelijk is of de nieuwe burgemeester aanwezig zal zijn of dat zij zich zal laten vertegenwoordigen door de wethouder van carnavalszaken Sjaak van den Berg. In ieder geval zijn de Groot Kokkerhoutse politici van harte voor deze avond uitgenodigd.

Master of Ceremonie is, begenadigd standup presentator, Prins Veneto. Hij zal de acht kandidaten gaan aankondigen die zullen gaan strijden om de titel Tonneprosser 2020. Het oordeel over wie de winnaar van de avond mag zijn is ook dit jaar aan de jury bestaande uit de dame en heren Van den Berg voorbehouden. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar wijzen zij de winnaar van de “Jaap Aartman-bokaal” aan.

Groot Kokkerhout lacht op vrijdag 17 januari 2020 in theater “Residentie, Café Van der Geest”. Om 20:45 uur komt Prins ConfetSchie met zijn adjudanten. Het Prossen begint om 21:00 uur. Het theater is al vanaf 20:00 uur geopend. De entree is ook nu weer gratis.

Terug naar overzicht