Nieuws

OUDE TIJDEN HERLEVEN, TONNEPROSSERS GEZOCHT, MELD JE SNEL AAN!

De Tonneproscommisie der Kaninefaaten is weer naarstig op zoek naar rap van de tongriem gesneden Proskandidaten. Oude tijden herleven Vele ervaren rotten schitteren al jaren op het podium van Café Van der Geest. De jeugd is in opkomst. Wie herinnert zich niet hun magistrale optredens. Als laatste jeugdige maakte Piero zijn debuut. Wil jij als Tonneprosser de politiek en andere lokale gebeurtenissen van de afgelopen jaren op de hak nemen? Geef een boost aan je carrière en meld je dan snel aan! Wie de functie Tonneprosser op zijn CV heeft staan, geeft aan over een flinke dosis humor en goede contactuele eigenschappen te beschikken.

In januari 2020 was de laatste keer dat het Tonneprossen plaats vond. De thema’s van dat jaar zijn ook nu nog steeds actueel. De vorige keer won Ard de Keeper – prosnaam van de Noortukker Ard Zandbergen – de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal in De Residentie der Kaninefaaten, De resterende deelnemers behaalden zoals altijd de Tweede Prijs. Dit jaar zal het Tonneprossen op vrijdag 21 januari 2022 plaatsvinden.

CV De Kaninefaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol! Belangrijk zijn: met het hart op de tong kunnen spreken en het hebben van een Kokkerhouts hart. Je gaat je samen met je mede-kandidaten voorbereiden op deze mooie avond. Ga jij de uitdaging aan en bezorg jij de Kokkerhouters een avondje gieren lachen en brullen?

Aanmelden kan op tonnepros@kaninefaaten.nl

of Ruud Hooghiemstra (casarujos1@casema.nl; telnr. 375307).

Terug naar overzicht