Nieuws

PETER VAN ROODE ONDERSCHEIDEN ALS MEDEWERKER VAN HET JAAR 2019-2020

Traditiegetrouw wordt de medewerker van het jaar onderscheiden tijdens de medewerkersavond van C.V. De Kaninefaaten. Deze kon helaas dit jaar niet doorgaan vanwege het corona virus. Desalniettemin wil de vereniging het onderscheiden van ‘de medewerker van het jaar’ niet overslaan. De medewerkers zijn immers de ruggengraat van al haar activiteiten en de Kaninefaaten zijn dan ook bijzonder dankbaar voor hun tomeloze inzet.

Dit jaar gaat de eer naar Peter van Roode.

Peter zit vanaf 2000 in de commissie Beeld-, Licht- en Geluid (afgekort “BELG”), voorheen onderdeel van de activiteiten commissie M&A. Daarvoor was hij al actief bij het liedfestival met hand- en spandiensten en is later ook commissielid geworden. Peter is een zeer betrokken medewerker bij de BELG en is bijna bij elk evenement betrokken. Van het geluid regelen in Residentie Café van der Geest tot alle liedteksten klaarzetten bij het liedfestival. Voor de dansmariekes zorgt hij dat het geluid goed in elkaar zit. We kunnen voor al het geluid (qua mixen) op hem bouwen. Peter is een gewaardeerd commissielid dat ook kritisch kan zijn. Als je iets vraagt weet je zeker dat het gebeurt en goed geregeld is en hoef je er niet meer achteraan. Na al zijn inzet de afgelopen jaren verdient hij zeker een podium als medewerker van het jaar!

Uit handen van Prins ConfetSchie en Prinses Power! ontving Peter op woensdag 13 mei de betreffende oorkonde.

Hierbij richtte Prins ConfetSchie ook een dankwoord aan de sponsoren van C.V. De Kaninefaaten: “naast alle medewerkers en carnavalsvierders te bedanken voor een grandioos carnavalsseizoen, wil ik in het bijzonder nog even mijn dankwoord namens de vereniging uitspreken voor onze sponsoren. Zonder hun fantastische steun is het niet mogelijk om carnaval te organiseren in Kokkerhout, voor jong en oud. Sommigen van hen zitten nu wellicht in zwaar weer vanwege het coronavirus. De Kaninefaaten onderstrepen dan ook graag de oproep “STEUN DE LOKALE ONDERNEMER EN KOOP LOKAAL”. Laten we hopen volgend jaar met zijn allen weer carnaval te mogen vieren in ons mooie dorp”.

Terug naar overzicht