Nieuws

Prinsbekendmaking: een klein feestje waarin groots uitgepakt wordt

Carnavalsvereniging de Kaninefaaten organiseert haar gala-avond a.s. donderdag op de 11e van de 11e in NH Leeuwenhorst. Een avond die sinds het ontstaan van de carnavalsvereniging in het teken staat van het bekendmaken van het prinsenpaar. Tijdens de gala-avond presenteren de Kaninefaaten hun 62e Prins der Kaninefaaten. Een heus gala, een avond vol vertier. Met optredens van de dansmariekes, blaaskapel de Koetillers, Samantha Steenwijk en vele andere artiesten.

NH Leeuwenhorst en livestream

Carnavalsvereniging de Kaninefaaten organiseert met veel plezier deze gala-avond in NH Leeuwenhorst. Een chic alternatief, nu ‘De Schelft’ niet beschikbaar is. De vele vrijwilligers hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om heel veel kostuums, toneel attributen, allerlei versierselen enz. op tijd af te hebben. Met de nieuwe ‘aankleding’ in de nieuwe feestzaal, wordt het weer een feestje als vanouds.

Toch niet helemaal. Door de Corona-richtlijnen kunnen er maar een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn. Het is erg jammer dat er veel inwoners van Noordwijkerhout niet aanwezig kunnen zijn. Daarom zorgt de carnavalsvereniging ervoor dat de avond ook te volgen is vanuit de huiskamers. Via de website www.kaninefaaten.nl wordt de avond live uitgezonden. Zo vieren we carnaval altijd en overal!

De 62e prins als ‘The Masked Singing Prince’

Je wordt niet zomaar de prins van de Kaninefaaten. Drie kandidaten voor dit prinsenschap strijden om de titel: ‘The Masked Singing Prince’. Onherkenbaar verkleed moeten zij met hun zangkunsten een deskundige jury overtuigen. Met wat hilariteit en carnavaleske details, zal het meest charmante optreden beloond worden. Wie wordt de 62e Prins der Kaninefaaten?

Jubileumjaar Babyfaaten

Tijdens deze avond vindt ook de bekendmaking van de 55e prins der Babyfaaten plaats. En dat zal de start zijn van een extra feestelijk 5 x 11 carnavalsjaar. Er staan vele mooie jeugdfeesten gepland voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarbij kan de jeugd uit Noordwijkerhout en omstreken uitkijken naar een fantastisch carnaval.

Zaal eerder open

Op donderdag 11 november is iedereen vanaf 18 jaar, in gepaste kleding, met een toegangskaart én een corona-bewijs vanaf 18.30 uur welkom bij NH Leeuwenhorst aan de Langelaan 1. De avond begint om 19.30 uur. Dat is eerder dan gebruikelijk. Kom dus op tijd, zodat u de prinsbekendmaking niet mist.

Heeft u geen toegangskaart en bent u toch nieuwsgierig naar de 62e prins der Kaninefaaten? Volg dan de avond live, vanaf 19.30 uur op www.kaninefaaten.nl.

Terug naar overzicht