Nieuws

TONNEPROSSEN SAMEN MET DE KANINEFAATEN OP VRIJDAGAVOND 8 APRIL 2022!

Dit jaar toch nog een Tonneprosavond in Residentie, Café van der Geest! Het is de Tonneproscommissie der Kaninefaaten gelukt om samen met Prins Heen en Weer een geweldige avond vol humor en sensatie te organiseren. De kandidaten die afgelopen januari al klaar stonden om te gaan wedijveren om de Jaap Aartman Bokaal hebben ook in gezamenlijkheid besloten om samen mee te doen. Het belooft daarom vrijdag 8 april 2022 weer een waar spektakel te worden. Een mooie mix van oud-gedienden en nieuw talent zullen hun pros ten gehore brengen. De “van den Bergen” komen weer samen jureren.

De lokale politieke en andere recente lokale gebeurtenissen gaan ongetwijfeld op de hak worden genomen. Met de verkiezingen achter de rug zullen we er achter komen of zij invulling aan hun “SAMEN” hebben gegeven. Onze prossers hebben zich al op de uitkomst voorbereid. In ieder geval kunnen de lokale politici van Groot Kokkerhout samen hun borst nat gaan maken. Natuurlijk zullen ook andere BN-ers, Kaninefaaten en zij die zich zelf belangrijk vinden ter sprake komen.

Als altijd wordt de avond geopend met een blije welkomstpros van de regerende prins der Kaninefaaten, Prins Heen en Weer. Voor Heen en Weer zijn eerste pros, maar voor Gerrit de tweeëndertigste pros.

Kom op vrijdag 8 april in grote getalen kijken en genieten in Residentie, Café Van der Geest. De entree is gratis en de zaal is al om 20:00 uur open. De avond vangt aan om 21:00 uur, maar wees er wel snel bij als je samen vooraan in de zaal aan de lippen van de Prossers wilt hangen.

Terug naar overzicht