Nieuws

TONNEPROSSERS GEZOCHT IN GROOT KOKKERHOUT!

Wordt een Zilker de volgende winnaar?

Wordt Tonneprosser bij de Kaninefaaten. Ben je rap van de tongriem gesneden en wil je een boost aan je carrière geven? Wie de functie Tonneprosser op zijn CV heeft staan, geeft aan over een dosis goede humor en goede contactuele eigenschappen te beschikken.

Dit jaar zal het Tonneprossen op vrijdag 17 januari 2020 in De Residentie, Cafe van der Geest te Noordwijkerhout plaatsvinden. Vorig jaar won Noordwijkerhoutse De Buuf (prosnaam van Leontine van der Klugt) en het jaar daarvoor de Noordwijker Adrianus van Noortwijck (prosnaam van Ard Zandbergen) de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal. Zal dit jaar een Zilker de winnaar worden? Al vele jaren is de Residentie der Kaninefaaten het podium voor talentvolle Tonneprossers. Wie herinnert zich ook niet de magistrale optredens van Guus de Jong, Dirk Deurmat of Paultje Pils?

CV De Kaninefaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol: belangrijk zijn een Kokkerhouts hart hebbende en kunnen spreken met het hart op de tong. Ga jij de uitdaging aan, kom je uit De Zilk, Noordwijk of Noordwijkerhout en omgeving en bezorg jij de Kokkerhouters een avondje gieren, lachen en brullen? Geef je dan op! Je staat er niet alleen voor! Samen met je ervaren collega-prossers bereid je je in een gezellig samenzijn voor op die mooie avond. Meedoen is dus belangrijker dan winnen. De Jaap Aartman Bokaal is de hoofdprijs en tweede prijzen zijn weer eeuwige roem. Daarnaast wordt aan alle deelnemers door de prins een leuke herinnering uitgereikt.

Aanmelden kan bij Ruud Hooghiemstra (tonneprossen@kaninefaaten.nl; telnr. 375307). Het deelnemersoverleg is gepland in de Raadskamer van Café van der Geest op donderdagavond 19 december 2019 om 20:00u.

Terug naar overzicht