Nieuws

TONNEPROSSERS GEZOCHT, WORDT BEROEMD IN HEEL KOKKERHOUT EN OMSTREKEN!

13 januari 2023 kan er weer deelgenomen worden aan de beroemde Tonneprosavond, waar de meest begeerde prijs ( de Jaap Aartman bokaal) van Groot Kokkerhout en omstreken te winnen valt. Denk jij een aankomende cabaretière of cabaretier te zijn en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan wil Carnavalsvereniging de Kaninefaaten je graag uitnodigen om deel te nemen aan het Tonneprossen 2023.

Prossen is het houden van een kleine conference van niet meer dan 11 minuten. De Tonneprosser neemt onder andere lokale politieke en andere nieuwswaardige gebeurtenissen uit de streek op de hak. Het gaat vooral om gebeurtenissen die zich het afgelopen jaar hebben voorgedaan. Overigens gaat het er niet om mensen op zijn Amerikaans te roasten.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat het voor nieuwe deelnemers spannend is, wordt er op 30 november door de Tonneproscommissie met deelnemers van de vorige edities een informele voorlichtingsavond gehouden. Als je wilt kan je met deze ervaren rotten je pros voorbereiden. In collegiale gezamenlijkheid worden de prossen op elkaar afgestemd, zodat jouw grappen van jou blijven en het publiek een gevarieerde avond beleefd.

De Kaninefaaten organiseren al meer dan 40 jaar het Tonneprossen in Residentie, Café van der Geest. De komende keer wordt het Tonneprossen op vrijdag 13 januari 2023 gehouden. Een deskundige jury beslist dan wie de winnaar wordt.

Wil jij de uitdaging aangaan, de hoofdprijs of de door allen gedeelde eervolle tweede plaats winnen? Stuur dan een mail naar tonneprossen@kaninefaaten.nl
Nadere info is te verkrijgen bij Ruud Hooghiemstra; telnr. 0252-375 307

Terug naar overzicht