Nieuws

Tonneprossers in de startblokken

13 Januari aanstaande wordt “Residentie, Café van der Geest” weer het theater van de Tonneprossers,

Zal het dit keer Prins Heen-en-Weer zijn afscheidspros worden?

Op vrijdag 13 januari 2023 organiseert CV De Kaninefaaten het jaarlijks Tonneprossen.” Residentie, Café van der Geest” zal dan weer zijn omgebouwd tot het jaarlijkse theater, waar onze eigen standup-comedians ons de lachspiegel zullen voorhouden. Maar liefst zes kandidaten gaan op deze avond strijden om de titel Tonneprosser 2023. Zij zullen hun pros mede opvoeren ten overstaan van het Groot Kokkerhoutse college van Burgemeester en Wethouders, die onder aanvoering van de burgemeester weer aanwezig zullen zijn. De lokale politieke en andere recente lokale gebeurtenissen gaan ongetwijfeld op de hak worden genomen. Er is in 2022 weer heel veel gebeurd in Groot Kokkerhout.

Gerrit Heen-en-Weer heeft aangekondigd, dat zijn drieëndertigste pros, tevens zijn laatste pros zal zijn. Gelukkig staan twee nieuwe jonge deelnemers, Geesje en Thijs (Boulanger), klaar om hem op te volgen. Daarnaast zullen, behalve de winnaar van het afgelopen seizoen, Guus Geluk, ook Leontien (De Buuf) en Dirk (Deurmat) ons weer kostelijk gaan vermaken.

Het oordeel over wie de winnaar van de avond mag zijn zullen de amateur-juryleden wel hebben. Het echte eindoordeel is ook dit jaar aan drie deskundige juryleden. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar wijzen zij de winnaar van de “Jaap Aartman-bokaal” aan.

Groot Kokkerhout lacht op vrijdag 13 januari 2023 in theater “Residentie, Café Van der Geest”. Om 20:45 uur komt Prins Heen-en-Weer met zijn gevolg en om 21:00 uur begint het Prossen. Het theater is vanaf 20:00 uur geopend. De entree is ook nu weer gratis.

Terug naar overzicht