Nieuws

Vrijgezellenmiddag Boerenbruidspaar met Zwientje tik

Het totaal verliefde kersverse bruidspaar Boer Jaap en Boerin Caatje werden afgelopen zondag verrast door hun getuigen. Samen met alle vrienden is het bruidspaar opgehaald en al puzzelend op de fiets door het durp zijn ze alles over elkaar te weten gekomen.

Vervolgens werd er onder de gasten op de boerderie van Boer Jaap een Kokkerhouts kruidbitter gedronken. De boer en boerin kwamen er niet onderuit dat in de polder ook aan Zwientje tik gedaan moest worden. Geblinddoekt in overall kropen ze door de polder bij de boer. Uiteraard werd dit door Boer Jaap gewonnen want de varkentjes van Jaap herkende hem gelijk en kwamen gezellig aanhuppelen. Dit kon ook niet anders want hij laat ze 2x per dag uit op de Boekhorsterweg

Boerin Caatje werd liefdevol getroost door Japio met een knuffel van 10 minuten en de varkens overdadig beloond met restjes van hutspot en boerenkool wat meegenomen was door de feestvierders.

Na deze uitspattingen werd het tijd voor het echte werk en zijn ze met het gehele gezelschap door gegaan naar durp. In het Feest van Harry werd het nog gezellig laat voor een zondagmiddag.

Terug naar overzicht