Nieuws

Wie wordt de 60e Prins der Kaninefaaten?

Nog maar een paar weken en dan is het zover. Op maandagavond 11-11 wordt de 60e prins der Kaninefaaten gepresenteerd. Precies om 11 minuten over 11.

Het belooft weer een spetterend gala te worden op de 11e van de 11e. De avond wordt begeleid door ‘CrazyHouse’ een jonge band met veel talent uit de onze streek. Daarnaast heeft Carnavalsvereniging de Kaninefaaten, weer een aantal artiesten geboekt.

Niemand minder dan Tino Martin, die deze maand samen met Rene Froger hun gezamenlijke single “Proost op het leven” uitbracht, komt het Nederlandstalig levenslied vertolken. Dat moet wel een feestje worden. En ook Elske DeWall staat op de bühne. Haar breed repertoire en haar stemgeluid zorgen ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten.

Alle voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. De dansmariekes, zowel de junioren als de senioren, trainen al maanden om niet alleen een nieuwe gardedans te kunnen vertolken, maar juist ook om u een fantastische showdans te kunnen presenteren. En natuurlijk wordt ook de 53e prins der Babyfaaten bekend gemaakt.

Maar het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de bekendmaking van de 60e prins der Kaninefaaten. Dit jaar moeten de kandidaten zich thuis voelen in de keuken. Want na het succesvolle programma ‘Heel Holland Bakt’ heeft de voorzitter van de Kaninefaaten een heus ‘Heel het Kaninefaatenrijk bakt’- wedstrijd uitgeroepen. Er wordt gezocht naar een echte ‘Keukenprins’.

Nieuwsgierig geworden naar de 60e Prins der Kaninefaaten? Of wilt u vooral een gezellige avond beleven?

Kom naar de gala-avond op 11 november, om 20.00 uur in De Schelft. De deuren gaan om 19.00 uur open en iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Gepaste (nette) kleding is verplicht. Kaarten à € 17,50 zijn binnenkort uitsluitend verkrijgbaar via de online ticketshop op www.kaninefaaten.nl/ticketshop. De kaarten zijn niet meer verkrijgbaar via de verkoopadressen. Houd daarom deze website in de gaten.

Terug naar overzicht